toegangssystemen zender-ontvanger

Zender/Ontvanger

Bekijk het assortiment
toegangssysteem codeklavier-taglezer

Codeklavier/Taglezer

Bekijk het assortiment
toegangssystemen sleutelschakelaar

Sleutelschakelaar

Bekijk het assortiment
kentekenherkenning-gps-automation

Kentekenherkenning

Bekijk het assortiment
toegangssysteem accessoires

Accessoires/Toebehoren

Bekijk het assortiment

GPS Automation biedt verschillende toegangssystemen en toegangscontrole systemen. Er zijn verschillende producten om toegang te verlenen. Zo zijn er zenders/ontvangers, taglezers, sleutelschakelaars, intercoms en kentekenherkenning in het assortiment. 

Wat is een toegangs- of toegangscontrole systeem?

Elektronische toegangssystemen bieden de mogelijkheid om middels elektronische apparatuur uw toegang te openen of te sluiten. U kunt hierbij denken aan zenders/ontvangers, gsm-openers of sleutelschakelaars.

Onder toegangscontrole systemen vallen inbraakbeveiliging en identiteits- en autorisatiemanagement. Een toegangscontrole is slimmer dan alleen toegangsverlening. Toegangscontrole registreert en controleert namelijk de ingangen en checkt wie, waar en wanneer naar binnen mag. U kunt hierbij denken aan taglezers of kentekenherkenning.

Waarom een toegangscontrole systeem?

Met een toegangscontrole systeem wordt het mogelijk om bepaalde mensen op gespecificeerde tijden en momenten toegang te verlenen. Dankzij een toegangscontrole systeem kunnen individuele personen of hele groepen gespecificeerd worden wanneer deze wel of geen toegang krijgen. De toegangssystemen zijn een goede toevoeging op de poortaandrijving, slagbomen en parkeerpalen, maar kunnen ook los ingezet worden.

Elektronische toegangssystemen

Kom langs in onze showroom en demotuin om een indruk te krijgen van onze producten en oplossingen of vraag informatie aan!