Een slagboom is een afsluitingsmechanisme dat dient om controle te kunnen uitoefenen over het gebruik van een doorgang of toegang. Met slagbomen kunt u uw terrein op een veilige manier afsluiten. Maar ook om uw verkeer van en naar uw terrein beter te reguleren is een slagboom handig. Een slagboom is dan ook niet alleen geschikt om de veiligheid te vergroten, maar ook om de bereikbaarheid te verhogen. Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn belangrijke aspecten, iets dat u gegarandeerd terugvindt bij GPS Automation.

Afsluitboom

Een slagboom wordt ook wel een afsluitboom genoemd. Afsluitbomen worden vaak ingezet bij bedrijfsgebouwen, lucht- en zeehavens, high risk terreinen, transport- en distributieterreinen of op parkeerplaatsen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden en tal van soorten en maten. Er zal dus altijd wel een slagboom zijn die aansluit bij uw wensen. Daarnaast bestaan er elektrische slagbomen en handbediende slagbomen. Afhankelijk van de intensiteit waarmee de slagboom gebruikt gaat worden, past een slagboom met elektrische of handmatige bediening of een slagboom met afstandsbediening beter. Ook bestaan er automatische slagbomen of u kunt de slagboom openen met uw telefoon.

Automatische slagboominstallatie

Met automatische slagbomen houdt u ongenode gasten buiten, maar kunnen u en uw familie, collega’s of andere bekenden wel makkelijk doorrijden. De automatische slagboom is in te stellen op tijd, maar ook op kenteken. Daarom is een slagboom ideaal om in te zetten op locaties waar een snelle, gecontroleerde toegang nodig is dankzij de snelle openingstijd en minimaal benodigde ruimte.

Slagboom plaatsen

Slagbomen worden geplaatst om toegangsbeheer, beveiliging en verkeerscontrole te verbeteren. Ze kunnen worden gebruikt om bepaalde gebieden af te sluiten of alleen toegankelijk te maken voor bepaalde autoriteiten of autorisatie. Beveiligde locaties gebruiken slagbomen om ervoor te zorgen dat alleen personen met autorisatie toegang hebben tot het gebied. Door het plaatsen van slagbomen kunnen deze beveiligde locaties een veilige omgeving creëren voor de mensen die er werken of verblijven.

Slagboom kopen bij GPS Automation

Een slagboom kopen doet u bij GPS Automation. Bij ons vindt u namelijk alle slagboom onderdelen die u nodig heeft. Daarnaast hebben wij zowel slagbomen industrieel als slagbomen budget in ons assortiment en kunt u ook bij ons terecht voor meldzuilen en veldkasten. Wilt u meer weten over de slagboom prijzen? Neem dan contact met ons op.

Kom langs in onze showroom en demotuin om een indruk te krijgen van onze producten en oplossingen of vraag informatie aan!