Een slagboom fungeert als een mechanisme om de toegang of doorgang te controleren, waardoor u de regie houdt over wie uw terrein betreedt. Slagbomen zijn niet alleen essentieel voor de veiligheid, maar verbeteren ook de toegankelijkheid van het terrein. Bij GPS Automation staan betrouwbaarheid en hoogwaardige kwaliteit voorop, iets wat u in al onze producten zult herkennen.

Verschillende typen afsluitbomen

Een slagboom, ook bekend als een afsluitboom wordt veel gebruikt voor toegangscontrole. Deze vindt u bij bedrijfspanden, luchthavens en meer. Ons assortiment omvat diverse opties in vele soorten en maten. Daardoor vindt u altijd een afsluitboom die bij uw behoeften past. Wij bieden zowel elektrisch aangedreven als handmatig bediende slagbomen. U kiest, afhankelijk van het gebruik, voor een elektrische, handmatige of op afstand bedienbare slagboom. Ook zijn er automatische slagbomen, bedienbaar met uw telefoon.

Voordelen van automatische slagbomen

Automatische slagbomen bieden gemak en veiligheid. Ze zijn perfect voor locaties waar snelle en gecontroleerde toegang essentieel is. U kunt deze instellen op tijd of kenteken.

Het plaatsen van slagbomen

Slagbomen worden geplaatst om toegangsbeheer, beveiliging en verkeerscontrole te verbeteren. Ze kunnen worden gebruikt om bepaalde gebieden af te sluiten of alleen toegankelijk te maken voor bepaalde autoriteiten of autorisatie. Beveiligde locaties gebruiken slagbomen om ervoor te zorgen dat alleen personen met autorisatie toegang hebben tot het gebied. Door het plaatsen van slagbomen kunnen deze beveiligde locaties een veilige omgeving creëren voor de mensen die er werken of verblijven

Slagbomen kopen bij GPS Automation

Kies voor GPS Automation voor uw slagboom. Wij bieden een uitgebreid assortiment, inclusief onderdelen en accessoires. Of u nu industriële of budgetvriendelijke opties zoekt, wij hebben ze. Voor prijzen en meer informatie, neem contact met ons op.

Kom langs in onze showroom voor een persoonlijke indruk van onze producten, of vraag extra informatie aan!