Een schuifpoort aandrijving zorgt voor een praktische, veilige en herkenbare doorgang bij terreinen. Doordat de elektrische hekopener geen draaicirkel heeft, is deze eenvoudig te openen en te sluiten. Met een aandrijving zorg je voor een automatische schuifpoort. Zo gaat uw schuifpoort automatisch open en dicht en wordt deze geautomatiseerd door middel van een elektromagnetische aandrijving.

Zo werkt een schuifpoort aandrijving

Bij een schuifpoort aandrijving opent de poort met een tandheugel. Om het geluid te beperken, wordt standaard een kunststof tandheugel toegepast. Uiteraard, indien gewenst, bieden wij ook metalen tandheugels. Aan de zijde waar de poort openschuift wordt de schuifpoort motor geplaatst naast de dag schuifpoort opener. Kiest u voor een pilaar met voldoende binnenruimte? Dan kan de poortaandrijving ook uit het zicht ingebouwd worden.

Typen schuifpoort aandrijvingen

Wij bieden twee verschillende soorten aandrijvingen: de 24V met encoder (PRO LINE) of de 230V met magnetische eindschakelaars (TRADE LINE).

Binnen deze twee soorten bieden wij schuifpoort aandrijvingen geschikt voor schuifpoorten tot 3.000kg in het residentiële én industriële segment. Naast de standaardversie bestaat er tevens een high speed versie met snelheden tot 50 cm/s.

 

Schuifpoort aandrijving kopen bij GPS Automation

Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor uw automatische hekopener en schuifpoort onderdelen, zowel voor de opbouw en de inbouw. Ook kunt u bij ons terecht voor een interface op en andere toebehoren en accessoires. Benieuwd naar de schuifpoortopeners prijzen? Neem dan contact met ons op.

Kom langs in onze showroom en demotuin om een indruk te krijgen van onze producten en oplossingen of vraag informatie aan!