Met een parkeerbeugel of anti parkeerbeugel van GPS Automation houdt u uw parkeerplaatsen altijd privé en kunnen onbevoegden hun auto niet op uw parkeerplaats plaatsen. Via het vergrendelingsmechanisme garandeert de parkeerbeugel u van een vrije parkeerplaats. Bij GPS Automation heeft u de keuze uit twee soorten parkeerbeugels: automatisch of handbediend. De parkeerbeugels zijn bijvoorbeeld handig voor parkeerplaatsen bij appartementencomplexen of bij bedrijfspanden.

Automatische parkeerbeugel

Bij GPS Automation zijn er twee soorten parkeerbeugels elektrisch: Parksun en Parkline. Beide parkeerbeugels zijn met afstandsbediening geheel draadloos en op afstand te besturen. Daarbij wordt de elektrische parkeerbeugel van Parksun van stroom voorzien door een zonnepaneel. De parkeerbeugels zijn geheel uit roestvrij staal vervaardigd. Om het systeem veilig en volgens de geldende regelgeving te gebruiken, beschikt de parkeerbeugel automatisch over een obstakeldetectie en een omkeerbare reductiemotor die handmatige beweging mogelijk maakt.

Handbediende parkeerbeugel

De GPS Classic is de handbediende parkeerbeugel van GPS Automation. Met deze parkeerbeugel kunt u handmatig uw privé parkeerplaats afsluiten. De GPS Classic heeft een eenvoudige en sterke bevestiging op de grond. Door een breekpunt in de parkeerbeugel is deze beschermd tegen botsingen en wordt de schade beperkt tot een minimum. Verder wordt deze parkeerbeugel beveiligd met een slot. Bij aankoop van meerdere parkeerbeugels kan een gelijksluitend slot worden aangevraagd. Zo zijn alle parkeerbeugels met dezelfde sleutel te openen. Ook is de parkeerbeugel handbediend verkrijgbaar met een betonvoet zodat deze extra stevige bevestiging aan de grond.

Parkeerbeugel met betonvoet

Wilt u zeker weten dat uw parkeerbeugel echt goed vastzit in de grond? Ga dan voor een parkeerbeugel met betonplaat. Deze neerklapbare parkeerbeugel is een zeer stabiele oplossing voor uw parkeerplek.

Parkeerbeugel kopen bij GPS Automation

Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor uw parkeerbeugel. Van handmatig tot automatisch, met een parkeerbeugel van GPS Automation is uw parkeerplaats altijd vrij. Wij leveren niet rechtstreeks aan de eindgebruiker. Onze klanten die parkeerbeugels plaatsen zijn vaak installatiebedrijven, producenten in de hekwerkindustrie, producenten van sierpoorten etc.

Kom langs in onze showroom en demotuin om een indruk te krijgen van onze producten en oplossingen of vraag informatie aan bij GPS Automation, de parkeerbeugel specialist!