Bij GPS Automation zijn we specialist in het waarborgen van uw parkeerplek. Een gereserveerde plek bij een appartementencomplex of bedrijfspand is vandaag de dag geen overbodige luxe. Dankzij onze anti parkeerbeugels blijft uw parkeerplaats onbezet door onbevoegden. U kunt bij ons kiezen tussen de automatische parkeerbeugel en de handbediende parkeerbeugel. Beide bieden ze een betrouwbare oplossing, speciaal ontworpen voor diegenen die waarde hechten aan zekerheid en gemak. Met GPS Automation, parkeert u altijd met een gerust hart.

Automatische parkeerbeugel

Bij GPS Automation zijn er twee soorten parkeerbeugels elektrisch: Parksun en Parkline. Beide parkeerbeugels zijn met afstandsbediening geheel draadloos en op afstand te besturen. Daarbij wordt de elektrische parkeerbeugel van Parksun van stroom voorzien door een zonnepaneel. De parkeerbeugels zijn geheel uit roestvrij staal vervaardigd. Om het systeem veilig en volgens de geldende regelgeving te gebruiken, beschikt de parkeerbeugel automatisch over een obstakeldetectie en een omkeerbare reductiemotor die handmatige beweging mogelijk maakt.

Handbediende parkeerbeugel

Bij GPS Automation hebben wij ook de GPS Classic: onze handbediende parkeerbeugel. Deze beugel stelt u in staat uw privé parkeerplaats efficiënt af te sluiten. De bevestiging op de grond kenmerkt zich door robuustheid en duurzaamheid. Een specifiek ontworpen breekpunt in de beugel zorgt voor optimale bescherming tegen eventuele botsingen, waarbij mogelijke schade aanzienlijk wordt beperkt. Voor verhoogde veiligheid is elke parkeerbeugel uitgerust met een slot. Een extra voordeel voor degenen die overwegen meerdere parkeerbeugels aan te schaffen: het is mogelijk om een gelijksluitend slot te verkrijgen, zodat alle beugels met dezelfde sleutel te bedienen zijn. Ook is de parkeerbeugel handbediend verkrijgbaar met een betonvoet zodat deze extra stevige bevestiging aan de grond. Kortom, de GPS Classic waarborgt kwaliteit en functionaliteit in parkeerbeheer.

Parkeerbeugel met betonvoet

Wilt u zeker weten dat uw parkeerbeugel echt goed vastzit in de grond? Ga dan voor een parkeerbeugel met betonplaat. Deze neerklapbare parkeerbeugel is een zeer stabiele oplossing voor uw parkeerplek.

Parkeerbeugel kopen bij GPS Automation

Bij ons vindt u alle soorten parkeerbeugels. Van handmatige tot automatische parkeerbeugels. Wij leveren niet rechtstreeks aan de eindgebruiker. Onze klanten die parkeerbeugels plaatsen zijn vaak installatiebedrijven, producenten in de hekwerkindustrie, producenten van sierpoorten etc.

Kom langs in onze showroom en demotuin om een indruk te krijgen van onze producten en oplossingen of vraag informatie aan bij GPS Automation, de parkeerbeugel specialist!