Een garagedeur automatiseren doet u snel en eenvoudig met een garagedeur aandrijving van GPS Automation. Met een garagedeur aandrijving of een garagedeur motor maakt u een elektrische garagedeur en kunt u altijd uw garagedeur snel, comfortabel en veilig door middel van een handzender, Bluetooth of uw smartphone openen. Bij GPS Automation hebben we elektrische garagedeur motoren voor verschillende soorten garagedeuren, zoals voor een kanteldeur, een sectionaaldeur en een roldeur. Onze motors voor garagedeuren zijn voor vrijwel alle garages en garagedeuren, zowel grote als kleinere, oudere en nieuwere, geschikt. Het is dus niet nodig om een nieuwe garagedeur te installeren.

De voordelen van een garagedeur opener

Het hebben van een garagedeur aandrijving is erg praktisch. Zo heeft u geen gedoe met in en uit de auto stappen en opent u met één klik de deuren dankzij de garagedeur motor. Daarnaast is een garagedeur met aandrijving ook veilig en zult u de garagedeur dankzij het automatische sluiting systeem nooit per ongeluk open laten staan. Ook heeft de motor van de garagedeur aandrijving zogeheten ‘obstakeldetectie’. Dit houdt in dat als er iets of iemand onder de deur staat, de garagedeur automatisch weer opengaat. Noodontgrendeling, hindernisherkenning en automatische LED-verlichting maken de garagedeuren compleet.

Garagedeur elektrisch maken

Heeft u al een garagedeur en wilt u deze graag elektrisch maken? Ook dat kan. Met onze garagedeuraandrijvingen en garagedeur openers is het voor vrijwel iedere garagedeur mogelijk om deze elektrisch te maken. Wel wordt er onderscheidt gemaakt tussen kanteldeuren en sectionaaldeuren omdat deze deuren verschillende soorten aandrijvingen nodig hebben. Zo heeft u in een handomdraai een elektrische of automatische garagedeur opener. Liever een garagedeur motor met afstandsbediening? Ook dat is mogelijk.

Kosten garagedeur automatiseren

De kosten van het automatiseren van je garagedeur hangen af van een aantal dingen. Zo ligt de garagedeur aandrijving prijs ten eerste aan het soort garagedeuren dat geautomatiseerd moet worden. Daarnaast is de prijs ook afhankelijk van de maatvoering en het gewicht. Op basis hiervan kan een keuze gemaakt worden wat betreft het soort garagedeur aandrijving. Ook moet er gekeken worden op welke manier u de garagedeur wilt bedienen. Hierbij kunt u kiezen uit een handzender, een GSM module, een vaste drukknop of een sleutelschakelaar.

Garagedeur aandrijving kopen bij GPS Automation

Bent u geïnteresseerd in een elektrische garagedeur met motor en wilt u uw garagedeur elektrisch maken? Dat kan heel eenvoudig met de garagedeur aandrijvingen van GPS Automation. Zo hoeft u nooit meer de auto uit om de garagedeur handmatig te openen, maar opent deze met één druk op de knop.

Kom langs in onze showroom en demotuin om een indruk te krijgen van onze producten en oplossingen of vraag informatie aan!