Een parkeerpaal of bollard/verkeerspaal is de ideale manier om uw terrein of parkeerplaats af te sluiten voor onbevoegden als het niet mogelijk is om een hek te plaatsen. U kunt uw terrein zo afsluiten dat onbevoegden voertuigen niet naar binnen kunnen. Een anti parkeerpaal maakt het mogelijk om eenvoudig de toegang tot ene parkeerplaats of te terrein te versperren. Met sleutels, een afstandsbediening of een code kunt u uzelf en anderen toegang verlenen.

Wat is een parkeerpaal?

Een parkeerpaal of bollard is een makkelijke oplossing om onbevoegden van uw terrein of parkeerplaats af te houden. Met een anti parkeerpaal kunt u onbevoegden de toegang ontzeggen, zowel voor uw eigen terrein, maar ook uit autovrije gebieden. Met anti parkeerpalen kunt u gebieden waar het gewenst is vrij houden van automobilisten.

Breed aanbod parkeerpalen en bollards

Dankzij het brede aanbod parkeerpalen bij GPS Automation vindt u altijd wel een oplossing dat aansluit bij uw behoefte. Wij hebben onderstaande producten in ons assortiment.

Parkeerpaal elektrisch

Een elektrische parkeerpaal is een parking paal met afstandsbediening. Om toegang te verlenen, hoeft voor deze paal geen lichamelijke inspanning geleverd te worden omdat hiervoor de afstandsbediening gebruikt wordt.

Neerklapbare parkeerpaal

De neerklapbare parkeerpaal is makkelijk neer te klappen door middel van een sleutel. Deze klappaal met parkeerplaat is ideaal om losse parkeerplekken af te schermen.

Inzinkbare parkeerpaal in de grond

Een inzinkbare parkeerpaal zakt in de grond met behulp van de bijgeleverde sleutel. Het is mogelijk deze paal half automatisch te bestellen. Deze paal is dan voorzien van een gasveer waardoor de inspanningen minimaal zijn.

Semi-automatische parkeerpaal

Met een automatische parkeerpaal kunt u selectief verkeer toe laten tot uw terrein of parkeerkplaats. Deze paal automatisch kan bediend worden met onder andere detectielussen, handzenders en intercomsystemen.

Parkeerpalen kopen bij GPS Automation

Wanneer parkeerborden geen zin hebben is een parkeerpaal plaatsen vaak een betere oplossing. Een product gevonden die bij uw wensen aansluit? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen bij GPS Automation.

Kom langs in onze showroom en demotuin om een indruk te krijgen van onze producten en oplossingen of vraag informatie aan!