Een parkeerpaal of verkeerspaal, ook wel een bollard genoemd, is de ideale manier om uw terrein of parkeerplaats af te sluiten voor onbevoegden als het niet mogelijk is om een hek te plaatsen. Met parkeerpalen kunt u uw terrein zo afsluiten dat onbevoegden voertuigen niet naar binnen kunnen. Een anti parkeerpaal maakt het mogelijk om eenvoudig de toegang tot een parkeerplaats of terrein te versperren. Met een bollard met slot, een afstandsbediening of een code kunt u uzelf en anderen toegang verlenen. Naast een lichtere biedt GPS Automation ook zwaardere rampalen ter voorkoming van een ramkraak of het afsluiten van publieke zones in binnensteden

Wat is een bollard?

Een bollard is een makkelijke oplossing om onbevoegden van uw terrein of parkeerplaats af te houden. Met een anti parkeerpaal kunt u onbevoegden de toegang ontzeggen, zowel voor uw eigen terrein, maar ook uit autovrije gebieden. Met anti parkeerpalen kunt u gebieden waar het gewenst is vrij houden van automobilisten.

Breed aanbod bollards

Dankzij het brede aanbod bollards bij GPS Automation vindt u altijd wel een inzinkbare paal die aansluit bij uw behoefte. Wij hebben onderstaande producten in ons assortiment.

Parkeerpaal elektrisch

Een elektrische parkeerpaal is een parking paal met afstandsbediening. Om toegang te verlenen, hoeft voor deze paal geen lichamelijke inspanning geleverd te worden omdat hiervoor de afstandsbediening gebruikt wordt.

Neerklapbare parkeerpaal

De neerklapbare parkeerpaal is makkelijk neer te klappen door middel van een sleutel. Deze klappaal parkeerplaat is ideaal om losse parkeerplekken af te schermen.

Inzinkbare parkeerpaal/parkeerpaal in de grond

Deze parkeerpaal zakt in de grond met behulp van de bijgeleverde sleutel. Het is mogelijk deze paal halfautomatisch te bestellen. Deze paal is dan voorzien van een gasveer waardoor de inspanningen minimaal zijn.

Semi-automatische parkeerpaal

Met een semi-automatische parkeerpaal kunt u selectief verkeer toe laten tot uw terrein of parkeerplaats. Deze semi-automatische paal wordt met de hand of voet naar beneden geduwd en na ontgrendelen komt de paal “automatisch” omhoog middels een gasveer. Het is ook mogelijk om een volledig automatische parkeerpaal aan te schaffen.

High risk bollard

Een bollard is een zware vaste of inzinkbare parkeerpaal ten behoeve van het afsluiten van terreinen, het beveiligen tegen ramkraak of het voorkomen van binnenrijden van gebieden. Wij hebben verschillend bollards in ons assortiment, zowel vaste bollards als (semi-) automatische bollards. Op basis van het gewicht en de snelheid van het tegen te houden voertuig kunnen we de weerstand voor u berekenen en de juiste bollard aanbieden.

Bollards kopen bij GPS Automation

Wanneer parkeerborden geen zin hebben of een onveilige situatie is ontstaan, is een bollard plaatsen vaak een betere oplossing. Een parkeerpaal of bollard gevonden die bij uw wensen aansluit? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen bij GPS Automation.

Kom langs in onze showroom en demotuin om een indruk te krijgen van onze producten en oplossingen of vraag informatie aan via ons formulier.