Bollard elektromechanisch

Elektromechanische Bollard

Bekijk het assortiment
bollard semi-automatisch

Semi-automatisch

Bekijk het assortiment
bollard besturingen en accessoires

Besturingen & accessoires

Bekijk het assortiment

Een Bollard, ook wel poller, parkeerpaal of rampaal genoemd, is uitermate geschikt om uw terrein of parkeerplek te beschermen als een hek geen optie is. Deze palen garanderen dat ongewenste voertuigen niet binnenkomen. Met behulp van een slot, afstandsbediening of code kunt u eenvoudig toegang verlenen. GPS Automation heeft naast de reguliere palen ook robuustere varianten in het assortiment, ideaal ter preventie van ramkraken of voor het beveiligen van openbare ruimtes in stadscentra.

Wat is een bollard?

Een bollard is een effectief middel om ongewenste toegang tot uw terrein of parkeerplek tegen te gaan. Deze palen beschermen niet enkel uw eigendom, maar zorgen ook voor het behoud van autovrije zones.

Breed aanbod bollards

Dankzij het brede aanbod bollards bij GPS Automation vindt u altijd wel een inzinkbare paal die aansluit bij uw behoefte. Wij hebben onderstaande producten in ons assortiment.

Parkeerpaal elektrisch

Een elektrische parkeerpaal is een parking paal met afstandsbediening. Om toegang te verlenen, hoeft voor deze paal geen lichamelijke inspanning geleverd te worden omdat hiervoor de afstandsbediening gebruikt wordt.

Neerklapbare parkeerpaal

De neerklapbare parkeerpaal is makkelijk neer te klappen door middel van een sleutel. Deze klappaal parkeerplaat is ideaal om losse parkeerplekken af te schermen.

Inzinkbare parkeerpaal/bollard in de grond

Deze parkeerpaal zakt in de grond met behulp van de bijgeleverde sleutel. Het is mogelijk deze paal halfautomatisch te bestellen. Deze paal is dan voorzien van een gasveer waardoor de inspanningen minimaal zijn.

Semi-automatische parkeerpaal

Met een semi-automatische parkeerpaal kunt u selectief verkeer toe laten tot uw terrein of parkeerplaats. Deze semi-automatische paal wordt met de hand of voet naar beneden geduwd en na ontgrendelen komt de paal “automatisch” omhoog middels een gasveer. Het is ook mogelijk om een volledig automatische bollard aan te schaffen.

High risk bollard

Dit is een zware, vaste of inzinkbare bollard, bedoeld om terreinen te beschermen tegen bijvoorbeeld ramkraken. GPS Automation heeft diverse bollards/verkeerspalen in het assortiment, zowel vaste als (semi-)automatische. Afhankelijk van het gewicht en de snelheid van het te stoppen voertuig, adviseren wij de juiste bollard oplossing. Gemaakt voor hele Speciale locaties zoals: Vliegvelden, overheidsgebouwen, Stadions, grote evenementenlocaties enzovoort.

Bollards kopen bij GPS Automation

Wanneer parkeerborden geen zin hebben of een onveilige situatie is ontstaan, is een bollard plaatsen vaak een betere oplossing. Een parkeerpaal of bollard gevonden die bij uw wensen aansluit? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen bij GPS Automation.

Kom langs in onze showroom en demotuin om een indruk te krijgen van onze producten en oplossingen of vraag informatie aan via ons formulier.

Bollards
bollard
Bollards GPS
verkeerspaal

Bollards worden gebruikt om het verkeer te regelen, de veiligheid en beveiliging te verbeteren, parkeerbeheer te bieden en de esthetische aantrekkingskracht van een gebied te verbeteren.

Er zijn vier veelvoorkomende typen bollards: verwijderbare, vaste, automatische en decoratieve bollards. Daarnaast wordt er vaak gebruik gemaakt van diverse benamingen zoals, verkeerspaal, parkeerpaal, inzinkbare paal, poller of rampaal.

Bollards kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals beton, staal, plastic en hout.

Bollards kunnen op verschillende manieren worden geïnstalleerd, afhankelijk van hun type en doel. Verwijderbare bollards zijn bijvoorbeeld meestal verankerd in de grond met een flens die kan worden losgeschroefd, terwijl vaste bollards in de grond worden gestort.

Ja, bollards zijn een effectieve manier om het risico op verkeersongevallen te verminderen, vooral in voetgangersgebieden en op drukke fietspaden.

Ja, bollards kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften, bijvoorbeeld door de hoogte en breedte aan te passen aan de grootte van voertuigen die toegang moeten krijgen tot bepaalde gebieden.